Over ons

Uniek schilderwerk, gedreven door passie en uitdaging

Onze werkwijze

 1. Bezoek onze showroom

  In onze showroom kan u kennismaken met onze expertises. We luisteren aandachtig om u de beste oplossingen aan te bieden binnen uw budget en gewenste esthetiek.

 2. Nauwkeurige opmeting

  Bij aanvang van het schilderproject meten we alles correct en nauwkeurig op bij u ter plaatse of op basis van uw persoonlijke plannen.

 3. Gedetailleerde offerte

  Nadien bezorgen we u een gedetailleerde en overzichtelijke offerte die we samen met u kunnen overlopen om al uw vragen en bezorgdheden te beantwoorden.

 4. Secure opvolging en begeleiding

  Ook tijdens de uitvoering van de schilderwerken kunt u ons op elk moment aanspreken en zorgen wij ervoor dat de opdracht zo secuur mogelijk wordt uitgevoerd. Tevreden klanten vormen onze grootste uitdaging.

Nogmaals veel dank voor de professionele aanpak op alle vlakken. We genieten elke dag met volle teugen van ons vernieuwde interieur.
Lieven H.

Wat bieden we u?

 1. Geestdrift voor schildersambacht

  Onze medewerkers drijven op passie voor hun vak. Om een topper te blijven in het schildersambacht investeren we bovendien voortdurend in interne en externe bijscholingen.

 2. Schilderprojecten met grootste onderscheiding

  Onze standaard? Wij leveren elk schilderproject af met de grootste onderscheiding. Als er zich toch een probleem voordoet, stellen we alles in het werk om dit zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

 3. Expertise in modernste technieken en trends

  Onze expertise stoelt op absolute vakbekwaamheid. Wij zoeken telkens opnieuw een onvergelijkbare en kwaliteitsvolle meerwaarde voor uw plannen en ideeën. Daarbij spelen we creatief in op de modernste technieken en trends.

Maak een afspraak
en bezoek onze showroom